12 d’abril 2019

TALLER CUINA

AHIR VÀREM ANAR A L'HORT PER FER LA COLLITA DE TOTA LA PRODUCCIÓ DE LES PLANTES QUE VÀREM SEMBRAR: FAVES, PÈSOLS, COL, CEBES I PORROS.
DESPRÉS  VÀREM ESCLOVEAR LES FAVES I ELS PÈSOLS I TALLAR LA COL, CEBES I PORROS.
HO VÀREM RENTAR TOT PER TENIR-HO PREPARAT PER FER EL TALLER DE CUINA.
AVUI AL MENJADOR HEM FET COQUES DE VERDURA.
LA RECEPTA DE LA PASTA ÉS:
*UN TASSÓ D'AIGUA.
*UN TASSÓ D'OLI.
*LA FARINA QUE ES BEU.
PER LA FARINA SENSE GLUTEN:
*UN TASSÓ D'AIGUA.
*UN TASSÓ D'OLI.
*25 GR DE LLEVADURA PRENSADA.
*LA FARINA QUE ES BEU.
PER TREMPAR LA VERDURA:
*PEBRE BO.
*SAL.
*PEBRE VERMELL DOLÇ.
*OLI.
PER COURE:
*FORN (FOC ALT I BAIX) A 200 GRAUS.
*20 MINUTS.

DESPRÉS HEM BERENAT O HEM FET UN PAQUETET PER DUR LA COCA A CASA.
HAN SORTIT PERFECTES!! MOLT BONA FEINA CUINERS I CUINERES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada