19 de gener 2020

ACTIVITATS

Aquesta setmana hem fet les següents activitats, entre d’altres, en grups cooperatius i de manera individual:

-         A Fusioart hem treballat per grups diferents miniprojectes (contaminació, animals en perill d’extinció, paisatge...) a partir de vàries disciplines (música, ball, pintura, noves tecnologies...).

-  A matemàtiques hem posat en comú idees sobre on trobam les matemàtiques a la nostra vida real (han sorgit moltes idees), hem fet càlcul (sumes, restes i divisions), hem resolt problemes, hem introduït el concepte de fracció a partir del projecte de l’univers (quantes parts d’aigua té la superfície de la Terra)... A “racons de matemàtiques” hem pogut reforçar les fraccions ja que disposam de bastant de material molt atractiu.


-         A llengua catalana i castellana hem fet lectures, hem treballat l’expressió oral, hem preparat un dictat, hem classificat diferents tipus de textos i hem treballat el concepte de grup nominal.

-         A ciències naturals hem posat en comú i coneixements previs sobre el funcionament interior del nostre cos.


   A ciències socials hem investigat sobre l’Univers. Un alumne ens ha mostrat un Power Point fet seu sobre aquest tema.
  A valors hem fet una representació per grups sobre les reaccions que tenim en situacions que algú ens molesta (positiva, agressiva i sense fer cas) i hem parlat de quines són correctes i quines hem d’evitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada