21 de maig 2020


BON DIA! COM ESTAU?

JO ESTIC MOLT CONTENTA PERQUÈ EL MEET D’AHIR VA SER MOLT ENTRETINGUT. VAM PARLAR DE MOLTES COSES I VA SER GENIAL ESCOLTAR-VOS A CADA UN DE VOLTROS AMB LES VOSTRES HISTÒRIES I TEMES INTERESSANTÍSSIMS QUE VAU APORTAR.

GRÀCIES, BIEL, PER EXPLICAR-NOS L’EDAT ANTIGA I L’EDAT CONTEMPORÀNIA. VAM PODER ENLLAÇAR-HO AMB EL QUE ESTAM TREBALLANT ARA: MÀQUINES, INVENTS, ARTESANIA, INDÚSTRIA... VAS TRACTAR LA IMPORTÀNCIA DE L’ESCRIPTURA I L’ESDEVENIMENT DE LA REVOLUCIÓ FRANCESA. GRÀCIES UN COP  MÉS PER APORTAR SEMPRE COSES TAN INTERESSANTS. ÉS BO CONÈIXER LA HISTÒRIA PER ENTENDRE EL PRESENT.

VOS RECORD QUE PODEU ANAR ENVIANT-ME IDEES DE TEMES PER PARLAR AL MEET DE DIMECRES QUE VE A LES 12. I PENSAU RESPOSTES A LA PREGUNTA QUE VAM LLANÇAR: QUINES COSES NOVES PENSAM QUE PODRÍEM ESTUDIAR, TREBALLAR I APRENDRE A L'ESCOLA QUE ENS SERVISSIN PER AJUDAR-NOS A DUR MILLOR LA NOVA SITUACIÓ ACTUAL? LES POSAREM EN COMÚ DIMECRES AL MEET.VOS DEIX LA TASCA PER AVUI DIJOUS, DIA 21 DE MAIG.

-NATURALS


ACTIVITAT INVENTS

TRIA DOS INVENTS D’AQUEST LLISTAT I ESCRIU, DE CADA UN D’ELLS, ELS MOTIUS DE LA TEVA ELECCIÓ. PER EXEMPLE: SI L’UTILITZES AMB FREQÜÈNCIA, SI T’AJUDA EN EL TEU DIA A DIA, SI PENSES QUE ÉS MOLT ÚTIL, SI NO L’UTILITZES PERÒ PENSES QUE HA AJUDAT MOLT…


EXEMPLE: HE TRIAT EL VELCRO PERQUÈ PENS QUE ÉS UN INVENT MOLT ÚTIL. L’UTILITZO MOLT SOVINT. SERVEIX PER UNIR DUES PARTS, NORMALMENT DE ROBA, ENCARA QUE TAMBÉ S’UTILITZA PER UNIR MOLTES COSES MÉS COM, PER EXEMPLE, PAPER O PLÀSTIC. ÉS MOLT SENZILL D’USAR. EL PODEM TROBAR EN MOLTS LLOCS DE LA NOSTRA VIDA QUOTIDIANA: SABATES, ROBA, MOTXILLES, FUNDES, JOCS…

POTS CREAR UN DOCUMENT DE GOOGLE O, SI HO ESCRIUS A MÀ, EM POTS ENVIAR LA FOTO AL MEU CORREU O ENVIAR-LA PER CLASSROOM.

- CASTELLANO 

“TOM SAWYER”


LECTURA DE LOS CAPÍTULOS 9 Y 10 DE "TOM SAWYER" (SÓLO LEER).

http://www.liceotr.cl/biblioteca_digital/Twain%20Tom%20Sawyer.pdf


MIRAR CAPÍTULOS 4 Y 5 DE LOS DIBUJOS (VOLUNTARIO).
-CONCURS VOLUNTARI PLA DE FRUITES

RECORDAU QUE DEMÀ DIVENDRES 22 ACABA TERMINI.
NOTA: M’ENVIAREU UN MAIL DIENT
SI PARTICIPAU I
EL LOGO QUE HEU FET? MOLTES GRÀCIES!
ANIMAU-VOS, QUE
L’ALUMNE GUANYADOR REBRÀ UNA TABLET I UNA SENALLA DE PRODUCTES FRESCS I DE PROXIMITAT.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada