04 de maig 2020

QÜESTIONARI SOBRE EDUCACIÓ AMBIENTAL

Bon dia a tots i totes!!!
 
En Gerard Marcé, un estudiant de la Universitat de les Illes Balears, ens ha demanat la vostra col·laboració en un estudi que està realitzant. El podeu ajudar? 
 
A continuació teniu una petita carta on explica en el que està treballant i en què el podeu ajudar. Moltes gràcies!
 
"El meu nom és Gerard Marcé i estic realitzant un treball de camp sobre l'educació ambiental de la Universitat de les Illes Balears. He realitzat un qüestionari perquè els alumnes de primària (de primer a sisè) ho puguin contestar per tal de saber la seva opinió sobre el tema. 

Al final del qüestionari, una vegada enviat, hi ha un joc sobre el medi ambient en el que els infants poden participar fàcilment. Només heu de pitjar l'enllaç que vos sortirà, a més, hi ha les instruccions.

És molt important que els infants responguin el qüestionari amb la AJUDA d'un adult, per així poder entendre la finalitat d'algunes preguntes, que poden resultar més complexes. En CAP cas el qüestionari l'ha de contestar un adult ja que la seva opinió no serà la mateixa que la de l'infant. L'ADULT el que ha de fer és llegir la pregunta juntament amb el nin/a i si aquest no entén alguna cosa explicar-li i ajudar-lo a comprendre el que diu.
 

ANIMAU-VOS, tan sols són 5-7 minuts. 
 
 
 
 Moltes gràcies i cuideu-vos molt."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada